06 – 28 95 21 17 | 06 – 57 54 80 90 info@prayayoga.nl

Schiermonnikoog yoga retreat

Datum: 18 t/m 24 augustus 2018

Een heerlijk yoga-strand-zee retreat op het prachtige Schiermonnikoog. 7 dagen of 4 dagen (18 – 21 aug) met yoga, natuur, strand, lekker eten, rust en inspirerende workshops. We zitten deze week in een gezellige locatie vlakbij het strand en het dorpje.

’s Ochtends en ’s avonds zijn er fijne Vinyasa, Ashtanga, Yin-Yang en Yin yoga lessen op de mooiste plekjes die het eiland te bieden heeft. Als je zin hebt kun je mee doen aan de verschillende middag workshops: Acro yoga, Yin Yoga, familie opstellingen en een wandeltocht over het eiland.

Voor meer informatie www.deyogatempel.nl.

“Up the mountain” Tenerife yoga retreat

Datum: 6 t/m 13 oktober 2018

Kom mee ontladen en opladen op het prachtige eiland Tenerife in het heerlijke yoga retreat center Mandala de Masca.

“Up the Mountain” staat voor het verleggen van grenzen en het maken van een (innerlijke) ontdekkingsreis door het verdiepen van je yoga practise. Uiteraard is het ook een week om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen.

’s Ochtends en ’s avonds zijn er actieve (Vinyasa en Ashtanga) en rustige en intense (Yin en restorative) yogalessen. Daarnaast is er een programma met verschillende workshops en sessies waaraan je mee kunt doen; sessies gericht op verdieping en techniek van de yoga houdingen, acroyoga en partner-oefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie.

Voor meer informatie www.deyogatempel.nl.

Yoga Workshops

Op dit moment zijn er geen workshop gepland

“INEENS IS YOGA EEN DOODGEWOON EN ONMISBAAR INGREDIËNT IN MIJN LEVEN”

Door ernstige rugklachten kon ik niet meer sporten, terwijl dat nu juist mijn hoofd leeg maakte. Ik raakte gestrest, ongezellig en sliep slecht. Na een lichte weerzin te hebben overwonnen, ben ik aan yoga begonnen. Eerst ontspanningsyoga en naarmate het fysiek beter ging met actievere vinyasa yoga. Met yoga blijk ik veel sneller dan met andere sporten de dag los te kunnen laten; de lessen van Barbara zijn luchtig, ook pittig en met ruimte voor individuele aandacht. Hoewel ik dacht dat yoga te zweverig voor mij was, is het een doodgewoon en onmisbaar ingredient in mijn leven geworden. Ik kan weer ontspannen en heb daardoor meer inzicht gekregen op andere zaken in mijn leven.

Chantal (40 jaar, moeder van 3 kinderen)

Onderwijzeres speciaal basis onderwijs

Lessen

Lessen Barbara

De Yoga Tempel in Haarlem

Woensdag 7.30 – 8.45 | Yin Yang

Woensdag 18.45 – 20.00 | Vinyasa

Woensdag 20.30 – 21.45 | Yin

Zaterdag 10.00 – 11.15 | Yin Yang

Zaterdag 11.45 – 13.00 | Vinyasa

 

Svaha Yoga Amsterdam

Dinsdag 18.30 – 20.00 | Yin

Zondag 18.00 – 19.30 | Sweet evening flow

Lessen Els

De Yoga Tempel in Haarlem

Zondag 20.15 – 21.30 | Yin

Praktische informatie

Wat doe je aan?
Makkelijk zittende kleding zoals een joggingbroek, legging, t-shirt. Iets waar je comfortabel in kunt bewegen en waar je je goed in voelt.

Hoe zit het met eten?
Eet ongeveer 1,5-2 uur voor een yogales geen grote maaltijd meer.

Privé lessen

Kosten Privé lessen

  • 60 min € 65
  • 90 min € 95

In overleg op locatie of thuis