06 – 28 95 21 17 | 06 – 57 54 80 90 info@prayayoga.nl

Met Yoga therapie maak je ruimte om te zijn

Ervaar je fysiek ongemak in je lichaam? Reageer je soms buitensporig op bepaalde situaties? Loop je tegen terugkerende patronen aan die je in de weg zitten? Loop je vast?

Met yoga therapie begeleid ik je graag van stagnatie (lichamelijk, emotioneel of mentaal) naar heling & bevrijding. Met yoga therapie zetten we het lichaam in als begeleider naar inzicht. In plaats van te luisteren naar je hoofd, laten we de wijsheid van je energie spreken, door ons lichaam en de sensaties daarin te volgen en aandacht te geven. Je geeft jezelf daarmee tijd om stil te staan en te luisteren. En die ruimte kan een gezonde beweging starten: van hoofd naar lichaam, van hoofd naar hart.

Wanneer yoga therapie?

Yoga therapie kun je oa inzetten bij burn-out, overspannen zijn, chronische stress, spier & gewrichtsklachten, trauma, hyperventilatie, het stellen van doelen, angstklachten.

Yoga therapie helpt bij:

– Het loslaten van stress

– Verhogen van energie

– Leven vanuit balans en interne stabiliteit

– Verbeteren van flexibiliteit in het lichaam

Wat kun je verwachten bij een yoga therapie sessie?

Een yoga therapie sessie verschilt per keer. Afhankelijk van jouw vraag, pas ik de sessie aan op wat er nodig is. Het bevat een mix van rustige bewegingen en houdingen waar je langer in blijft: we zetten houdingen in uit Yin yoga, Hatha yoga & Restorative yoga, Yoga Nidra, Thai yoga massage en meditatie of ademwerk met facilitatie technieken, waarbij we een situatie of sensatie in het lichaam als startpunt nemen en deze onderzoeken. Yoga therapie is een toegankelijke vorm van begeleid zelfonderzoek. Ervaring met yoga is niet nodig.

Over Barbara

Barbara verdiept zich al meer dan 10 jaar in yoga en bewustzijns ontwikkeling middels haar eigen practice, het geven van yogalessen en het volgen van verschillende opleidingen op gebied van yoga (Vinyasa yoga, Yin yoga, Yoga Nidra, Thai yoga massage en yoga therapie) en bewustzijnsontwikkeling & NLP (practitioner, master practitioner & post master). Na een aantal jaar psychologie te hebben gestudeerd en haar carrière in de media richt zij zich nu volledig op yoga en het pad van fysiek, energetisch en mentaal welzijn.

“In yoga therapie komen de verschillende richtingen op het gebied van (lichaams) bewustzijn ontwikkeling die ik heb ondergaan, bestudeerd en onderwezen, samen. Het combineert mijn liefde voor yoga en haar uitwerking op ons ‘Zijn’ met mijn fascinatie voor de mens en de reis die we afleggen naar heling. En dat deel ik graag met je.”

Yoga therapie sessie:

Eerste sessie (incl. intake): €90 (ca. 1 ½ uur)

Eventuele vervolgsessie(s): €70 (1 uur) €90 (1 ½ uur)

Contact: b.van.norden@gmail.com of telefoonnummer 06 – 2895 2117

Praya yoga leert je ontspannen en aankomen in het moment